Média

A Randivonal üzemeltetője megvette Csernus társkeresőjét

csernus-imre(1)(430x286).jpg (Array)
csernus-imre(1)(430x286).jpg (Array)
Csernus doktor kiszállt az online társkereső üzletből.  A Feelingfinder a Randivonal csoporthoz került, és VagyokNeked.hu néven megy tovább.

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, amelyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

„Másfél év alatt 80 ezer regisztrált tagot értünk el a Feelingfinderrel, amit nevezzünk nyugodtan sikernek – eleveníti fel dr. Csernus Imre a történteket. Ezt a felhasználói bázist a weboldallal együtt vette át tőlünk a legnagyobb hazai online társkereső portfóliót üzemeltető cég, akikkel szemben volt egy fontos elvárásunk: az új oldal szellemiségében kövesse a régit, mert nem akartuk, hogy egy újabb tucat társkeresővé váljon az általunk felépített website.”

A Feelingfinder az előző hónapok során teljesen megújult, a napokban indult el az új oldal, ami immár VagyokNeked.hu néven üzemel tovább és a tudományos társkeresés mellett teszi le a voksát.

„Újragondoltuk a koncepciót és a társkeresés lett az elsődleges fókusz, ami a korábbi oldalon még csak egy elemként szerepelt a sok közül – folytatta Weiler Péter, az oldalt megvásárló cég vezérigazgatója. „Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu mottója, ami bemutatja egyben a működését is: a társkereső kitölt egy párkapcsolati tesztet, majd egy kifinomult algoritmus ajánl hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket egymásnak. Hiszünk abban, hogy két hasonlóan gondolkozó ember könnyebben egymásra talál és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képes.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik