Média

Különlegesen várja az adventet az NLCafé

advent nlcafé
advent nlcafé
Több mint tíz éve már, hogy az NLCafé minden év végén útnak indítja Advent rovatát, amelynek előkészületei még 40 fokban, a nyár kellős közepén megkezdődnek. Jégkockákkal púpozott limonádék és a hűs légkondi ölelésében tervezgetik, milyen legyen az aktuális dizájn, a rovatok, és milyen nyereményjátékokkal kedveskedjenek az olvasónak. Karácsonyhoz közeledve most megnyitotta virtuális kapuit a mindenki számára hasznos rovat.

A 2015-ös Advent rovat esetében egy letisztult szín-és formavilág mellett tették le a voksot, egy átlátható, könnyen kezelhető felületet terveztek, ahol az olvasó egy platformon kapja meg a leghasznosabb karácsonyi trükköket, tippeket.

Míg Ünnepi menü rovatot idén is megszámlálhatatlan recepttel töltötték fel, amelynek egyaránt örülhetnek a húsimádók, a vegák, a halfüggők, az ételallergiások, a kétbalkezesek és a konyha igazi tündérei is, addig a Mézeskalács rovatot elsősorban az édesszájúak fogják értékelni, őket gyors, pofonegyszerű, mindenmentes és nagyon extra receptekkel kísérik el az ünnepekre a Nők Lapja Café szerkesztőségének tagjai.

A Dekor rovatba könnyen kivitelezhető, olcsó és praktikus megoldások kerültek be: segítenek csomagolni, díszíteni, barkácsolni, kézműveskedni – és ezzel együtt pedig ráhangolódni a szeretet ünnepére. Akinek nincs mit becsomagolnia, annak érdemes a Tuti tippek rovatra átkattintania, ahol azokat igyekeznek kihúzni a pácból, akik az ajándékdömping kellős közepén már épp feladnák a harcot. A Programok alrovatot pedig azoknak ajánlják, akiknek az ünnepek alatt is mehetnékjük van, de nem tudják, merre induljanak el a gyerekkel, nagyszülőkkel, újdonsült partnerrel vagy épp magányosan.

Az oldal látogatóit ezenkívül napi rendszerességgel frissülő nyereményjátékkal is várják, ahol rengeteg napi, heti nyereményjáték és értékes fődíjak vannak azoknak, akik elég kitartóak ahhoz, hogy levadásszanak néhány rénszarvast.

A Nők Lapja Café adventi rovata itt érhető el: http://www.nlcafe.hu/advent/

(Az NLCafé a 24.hu-t is kiadó Central Digitális Média médiaportfóliójának része.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik