Média
http internet böngészés web

Ügynökséget választott az Union

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2015. 11. 12. 15:00

A Sakkom Interaktívra bízta keresőmarketing, valamint szezonális online kampányainak tervezését és menedzselését a biztosítótársaság, a  Vienna Insurance Group részeként működő Union Biztosító. A döntést egy átfogó audit elkészítése és egy tesztkampány előzte meg.
Árok Bianka, Sakkom
Árok Bianka, Sakkom

A Sakkomot kérte fel a Google AdWords hirdetéseinek kezeléséhez az Union Biztosító. A szerződés részeként az ügynökség szezonális online kampányok tervezésére és menedzselésére is megbízást kapott. „Egy szakmai workshop alkalmával vettük fel a kapcsolatot, majd egy átfogó auditot készítettünk számukra, melyben számos hatékonyságnövelő megoldást fogalmaztunk meg. Ezeket egy próbakampány keretében élesben is teszteltük” – mondta Árok Bianka, az ügynökség vezető kommunikációs tanácsadója.

A döntést erősítette, hogy több AdWords siker kapcsolódik az ügynökség nevéhez, egyik ügyfelüket például kampányuk eredményessége alapján a Google felkérte, hogy magyarországi mintaként vegyen részt a Growth Engine projektben. Ennek keretében olyan vállalkozások történeteit osztják meg, akiknek a Google által biztosított marketingeszközök segítségével sikerült jelentős üzleti előnyre szert tenniük.

A magyar piacon 15 éve jelen levő Union Biztosító célja, hogy éves kampányainak és szezonális akcióinak keresőmarketing hirdetéseit eredményalapú hirdetési stratégia keretében egy kézben összpontosítsa. „Nagyon örültünk, hogy az auditot és a tesztkampányt meggyőzőnek találták, és minket választottak, mivel így egy új területen kamatoztathatjuk szakértelmünket, a biztosítási piacon tapasztalható kiélezett verseny pedig csak még izgalmasabbá teszi számunkra a kihívást” – tette hozzá Árok Bianka.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.