Média

Heretájképes kampánnyal szólítják meg a tökös férfiakat

nutscpr
nutscpr
Heretájképek segítségével szeretnék felhívni a férfiak figyelmét arra, hogy ne csak az interneten mutogassák magukat, hanem az orvosuknak is.

Egy igen különös hóbort  terjed a férfiak körében az interneten. Ennek lényege, hogy aki gyönyörű tájon jár, az úgy készít fotót, hogy a herezacskója is belóg a képbe. Az őrületnek már neve is van, úgy hívják, hogy nutscape, vagyis mogyorókép. Látható ilyen fotó például a párizsi Eiffel-toronyról és a világ több más nevezetességéről is. Természetesen van ilyen kép Budapestről is.

Ezen az őrületen alapul az az egészen megdöbbentő kommunikációs húzás, amellyel ráébresztenék a férfiakat a prosztatarák-szűrés fontosságára. A Tricky Communications csapata úgy gondolta, hogy egy kis csavarral meglovagolja ezt a jelenséget. Az eClick-kel közösen ezért létrehoztak egy microsite-ot, a Nutscpr-t, amelynek segítségével most villantás nélkül bárki tökös lehet, és könnyedén elkészítheti saját nutscape fotóját. (Figyelem, az oldalra csak erős idegzetűek és nagykorúak kattintsanak, mivel az sokakat tényleg megbotránkoztathat!)

A heretájképek segítségével szeretnék felhívni a férfiak figyelmét arra, hogy ne csak az interneten mutogassák magukat, hanem az orvosuknak is. Tehát vegyék a bátorságot, és látogassanak el egy prosztatarák szűrővizsgálatra. Az oldal ötletgazdái maguk is tisztában vannak az ötlet megbotránkoztató jellegével, de épp ezzel akarnak nagyobb hírveréshez jutni az egészségtudatosság terjesztése érdekében. “Hívjuk fel közösen a férfiak figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, és közben botránkoztassuk meg kicsit a népet!” – írják.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik