Média

Ismét márkaindex készült az ügyvédi irodákról

Birosag(210x140).jpg (Array)
Birosag(210x140).jpg (Array)
2015-ben ismét a Baker & McKenzie-t választották a világ legerősebb márkájú ügyvédi irodájának az Acritas piackutató cég felmérése alapján készített Globális Vezető Ügyvédi Irodák rangsorában. A Baker & McKenzie immár hatodik éve nyeri el a leginkább ismert és elismert ügyvédi irodának járó címet.

Az Acritas globális márkaindexet az egymilliárd dollár bevételt meghaladó multinacionális cégek több mint ezer, jogi szolgáltatásokat igénybe vevő vezetőjének értékelése alapján állítják fel. A nemzetközi ügyvédi irodákat rangsoroló index minden skáláján a Baker & McKenzie bizonyult a legjobbnak, így ismertség és elégedettség területén is az első helyet szerezte meg, valamint e céget választanák a legtöbben a több országot érintő ügyletek és perek levezénylésére.

A globális listát magasan vezető Baker & McKenzie ebben az évben tovább növelte előnyét a versenytársakkal szemben, a céget a sorban a DLA Piper követi a második helyen. A magyar piacon jelen lévő irodák közül az első húsz között kapott helyet a rangsorban az Allen & Overy (9. hely), a Dentons (14. hely) és a CMS (17. hely) is.

Íme a teljes márkaindex:

Acritas' Global Elite Law Firm Brand Index 2015
Acritas’ Global Elite Law Firm Brand Index 2015

Lisa Hart Shepherd, az Acritas vezérigazgatója elmondta: “A világ vezető vállalatai az index felállítására szolgáló valamennyi mérési területen a Baker & McKenzie-t értékelték a legmagasabbra. A globális lefedettség és a helyi tudás a cég legnagyobb erősségei, amely a legelismertebb márkává teszi őket a nemzetközi jogi piacon.”

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi irodahálózatunk immár hatodik éve vezeti a világ legelismertebb jogi cégeit tartalmazó Acritas rangsort. Cégünk több mint 25 éve működik Magyarországon, ahol a kezdetek óta az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk a gazdasági jog minden területén. Magyar munkatársaink szakértelme és elhivatottsága, ezáltal szolgáltatásaink színvonala is hozzájárul cégünk nemzetközi elismertségéhez” – mondta Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Baker & McKenzie budapesti irodájának vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik