Média

Felpörgeti a kommunikációt a Mercedes

mercedes-kecskemét (mercedes, kecskeméti gyár)
mercedes-kecskemét (mercedes, kecskeméti gyár)

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. meghívásos tenderen kereste meg azt a céget, akire a pr feladatait bízza. A cég most először dolgozik együtt rendszeresen pr-ügynökséggel azóta, hogy 2012-ben megkezdődött a kecskeméti üzemben a munka.

A döntés hátterében az áll, hogy Magyarország immár 5. legnagyobb árbevételű vállalata és – 2014-es adatok alapján – 4. legnagyobb exportőre még nagyobb hangsúlyt fektetne a vállalati kommunikációra, és ezzel is erősítené imázsát mint „Magyarország legvonzóbb munkahelye”. (A Randstad egyébként egy 7000 fős országos felmérés alapján 2015-ben a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. részére adta át „Magyarország legvonzóbb munkahelye” díjat.)

A meghívásos pr-tender győztese a KRQ Communications lett.  A kiválasztás során különösen fontosak voltak a KRQ Communications eddigi referenciái és stratégiai javaslatai. A KRQ teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt a vállalatnak: médiakapcsolatok, issues management, csr-tanácsadás és integrált kommunikáció terén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik