Média

Szövetkezik a Profession és az Origo

profession.hu
profession.hu
Stratégiai együttműködésre lép az állásportál és az online lap.

Novembertől közös felületet kínál az origo.hu és az egyik legnagyobb állásportál. Az allas.origo.hu ezentúl személyre szabott, intelligens ajánlórendszerrel támogatja az álláskeresőket.

„A Profession.hu-val való együttműködésünk célja, hogy a lehető legrelevánsabb ajánlatokkal segítsük a munkát kereső olvasóinkat, miközben egy innovatív megoldással adunk lendületet az allas.origo.hu felületünknek”- mondta Temesi György, az Origo vezérigazgatója.

„A saját felületünk mellett fontosnak tartjuk, hogy hirdetéseink minőségi tartalmak mellett jelenhessenek meg, olyan módon, hogy azok aktívan segítsék az olvasókat” –tette hozzá Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatója.

A Profession.hu-t idén áprilisban adta el a Central Médiacsoport, az állásportál azóta a Ringier Axel Springer Media AG kötelékében működik.

A Profession.hu egyébként már eddig is rendelkezett több hasonló megállapodással különböző portálokkal, de így már teljes lefedettséggel bírnak a hazai legnagyobb médiacsoportok körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik