Média
Hanák Tamás, Mediaworks

Távozik a Mediaworks egyik igazgatója

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2015. 11. 04. 10:07

Közel tíz év után távozik a többek között a Népszabadságot és a Világgazdaságot is kiadó Mediaworks cégcsoporttól Hanák Tamás, az országos napilap üzletág vezetője.

Hanák Tamás 2006 szeptemberétől a Népszabadság hirdetési igazgatójaként, majd vezérigazgató helyetteseként dolgozott, később a Mediaworks országos napilap üzletág vezetője és egyben a Népszabadság, és Világgazdaság vezérigazgató-helyettesi, valamint a Nemzeti Sport, Autó Motor lapigazgatói posztján felelt a kiadványokért.

A pályafutását egyébként a Magyar Televíziónál kezdte, később a Pesti Est Kft. értékesítési munkatársa lett. 1996 decemberétől az Est Produkció Kft. ügyvezető igazgatója, 1998. májusától a Pesti Est Kft.-nél különböző vezető pozíciókat töltött be: hirdetési igazgató, kereskedelmi és marketingigazgató, ügyvezető igazgató. 2001-2007 között a MATESZ elnökségi tagja, 2003 – 2004 között, valamint 2006-ban MLE elnökségi tag volt. 2006-ban ment át a Népszabadság Zrt.-hez, amit a Mediaworks Zrt. később megvásárolt.

A Mediaworks tájékoztatása alapján Hanák Tamás még öt napig tölti be jelenlegi pozícióját, majd egy átmeneti időre (idén év végéig) még vezérigazgatói tanácsadóként dolgozik tovább. Utódjának kiválasztásáig a lapigazgatói tisztségeket Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója látja el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.