Foci

Mészáros már játszana is a Lokiban

A bundavétség alól felmentett debreceni védő "finoman bejelentkezett" a Kondás Elemér vezette Lokiba.

Ahogyan arról beszámoltunk, a nemzetközi Sportdöntőbíróság ítéletet hozott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic ügyében: a védőt felmentette az UEFA eltiltása alól, a kapus büntetését azonban helyben hagyta, így ő továbbra is el van tiltva a labdarúgástól.

Mivel Mészáros semmilyen kapcsolatba nem került a Debrecen-Fiorentina (3-4) Bajnokok Ligája mérkőzés előtt megvesztegetést kezdeményező személyekkel, nem terheli felelősség.

“Nagyon boldog vagyok, mert kiderült az ártatlanságom. Semmit nem követtem el, éppen ezért bíztam benne, hogy ha a legutolsó fórumon is, de felmentenek” – mondta Mészáros Norbert az MTI-nek, majd arról is beszélt, milyen tervei vannak a közeljövőre.

“Az elmúlt egy évért egyelőre az a tudat kárpótol, hogy ismét játszhatok. Tél óta az NB II-es csapattal edzek folyamatosan, tehát jó erőben vagyok, csak meccshiányom van. Kondás Elemér vezetőedző majd eldönti, hogy számít-e rám a bajnokság hajrájában” – mondta Mészáros Norbert, aki a csapat egyik alapembere volt az eltiltást megelőzően.

A találkozó egyébként szerepel az európai bundabotrányban vizsgálódó bochumi ügyészség vádiratában is, eszerint a fogadási maffia tagjai százezer eurót kínáltak fel a Debrecen kapusának, Vukasin Poleksicnek, ám ő állítólag előzőleg máshonnan fogadott el pénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik