Foci

A Szolnok elleni botlásból merítene erőt a Vidi

Mezey György szerint csapatának még jól is jöhetett a sereghajtó elleni pontvesztés, ettől fél a ZTE is.

A bajnoki listavezető Videoton vezetőedzője a klub honlapjának adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, a múlt hét szombaton a Szolnok otthonában elért 1-1-es döntetlen “jó időben, jó pofon” volt csapatának, ami lehet, hogy inkább előnyükre szolgál majd.

Mezey György elmondta, szerinte óriási fejlődése a magyar futballnak, hogy minden egyes mérkőzésen élet-halál harcot kell folytatni a pontokért. A szakember szerint elsősorban mentális rehabilitációra van szükség annak érdekében, hogy a mai bajnoki mérkőzésen is eredményesek legyenek.

Este 19 órától a negyedik helyen álló Zalaegerszeg teszi tiszteletét a Sóstói Stadionban, Csank János szerint ez rangadónak minősülő mérkőzés lesz. A csapat vezetőedzője úgy véli, a fehérváriak szolnoki döntetlenje felpaprikázhatja a listavezetőt, így ez csapata számára inkább rossz előjelnek számít.

A ZTE célja, hogy az utóbbi mérkőzésekhez képest lényegesen többet birtokolja a labdát, gólhelyzeteket alakítson ki, és persze a védekezésre is kellőképpen figyeljen. Csank János hozzátette, nem akarnak bekkelni.

A vezetőedző szerint az idei bajnoki címet már csak a Vidi bukhatja el, nincs mögöttük komoly vetélytárs.

A Monicomp Liga 22. fordulójának beharangozóját itt olvashatják!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik