Foci

Elmarad két magyar bajnoki szombaton

Még csak találgattak az érintettek pénteken délelőtt, később biztossá vált, hogy Debrecen és Szolnok nem rendez meccset.

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága pénteki ülésén hozzájárult a Monicomp Liga 17. fordulójának szombati játéknapjára kisorsolt DVSC-TEVA-Paksi FC és a Szolnoki MÁV-Lombard Pápa Termál FC bajnoki mérkőzések elhalasztásához – írja az mlsz.hu oldal..

A két klub jelezte, hogy az időjárási körülmények miatt pályája nem alkalmas bajnoki mérkőzések megrendezésére. A versenybizottság március 3-i ülésén dönt a két találkozó új időpontjáról.

A versenybizottság eseti jelleggel bírálta el a 17. forduló mérkőzéseivel kapcsolatos halasztási kérelmeket, a teljes bajnoki forduló halasztását nem tárgyalta.

A Sport TV péntek délutáni tájékoztatása szerint a tervezettnél egy órával korábban, 15 órakor kezdődik szombaton az MTK Budapest – Budapest Honvéd mérkőzés. A változtatás oka az, hogy a tévé eredetileg a 15 órára kiírt debreceni mérkőzést közvetítette volna, az azonban az elmarad, így az utóbb választott összecsapás kezdődik 15 órakor.

A pénteki program:

Siófok – Győr 17 órakor
Ferencváros – KTE-Ereco 19 órakor

A szombati már megváltozott menü:

MTK – Honvéd 15 órakor
ZTE – Haladás 16 órakor
Újpest – Kaposvár 17 óra 30 perckor

A vasárnap meccs:

Vasas – Videtoton 17 óra 30 perckor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik