Foci

McCabe újsághirdetésben árulja a Fradit

Egy orosz üzleti lapban hirdetve keres befektetőt a Ferencváros labdarúgócsapata számára Kevin McCabe tulajdonos.

Az nso.hu pénteki híre szerint a Vedomosztyi című újságban “Vezető magyar futballklub finanszírozó partnert keres” címmel jelent meg a hirdetés, amelyben McCabe befektetőtársat keres a zöld-fehér klub működtetéséhez. A hirdetés megfogalmazása szerint a potenciális befektetőre – akitől minimum 1 milliárd rubelnyi (25 milliónyi eurónyi) összeget vár az angol üzletember – “a klub megkezdett átalakításának folytatása érdekében van szükség”.

A hirdetés Közép- és Kelet-Európa legpatinásabb csapatának nevezi a Ferencvárost, röviden ismerteti a klub eddigi eredményeit, stadionja előnyös elhelyezkedését – utal az új, 22 ezres aréna elfogadott építési terveire -, valamint ismertetőt közöl Kevin McCabe egyéb, futballal kapcsolatos befektetéseiről.

Amint azt a hirdetés írja, a csapatnak 600 ezer hűséges szurkolója van, és a tévében közvetített meccseit 12-15 millióan (!) nézik. Éves forgalma jelenleg mintegy 4 millió euró – szól a szöveg.

McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa november 9-én jelentette be, hogy részben vagy egészben értékesítené a Zrt. részvényeit.

AJÁNLOTT LINKEK:

McCabe orosz újsághirdetésben, ipari termékek között árulja a Fradit (nso.hu)
Orosz lapokban hirdet minket McCabe (ulloi129.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik