Foci

Kaposváron gálázott a Vidi

A Monicomp Liga szombat délutáni meccsén a listavezető Videoton könnyedén nyert 4-1-re.

Már nagyon korán a második percben megszerezte a vezetést a Videoton csapata, Alves értékesítette a Kovácsevics kezezése miatt befújt büntetőt. A jó iramú meccsen nem kellett sokat várni a második találatra, az első gólt jegyző brazil támadó passzolt Vasziljevicshez, a középpályás Milinte kapust kicselezve lőtt a hálóba.

A 22. percben már három virított közte, a pocsék napot kifogó kaposvári védők újabb hibáját André Alves torolta meg, Petrók mellől tekert kapura, a labda pedig megpattanva landolt a hosszú felsőben. Az éledező hazaiak szépíthettek volna az első játékrészben, az egyre jobb formába lendülő Bozsovics több bravúrral óvta kapuját a góltól.

Fordulás után Milintének kellett hatalmas védést bemutatnia Nikolics pöccintése után, majd két perccel később már ő is tehetetlen volt a tizenhatoson belülre berobbanó Elek lövésénél – érett a kiütéses győzelem.

Hogy nem az lett, arról Oláh gondoskodott, aki a 76. percben vette be a montenegrói kapus hálóját bevetődve.

A hajrában még Zsókot szórta ki a Andó-Szabó Sándor játékvezető, a hazaiak játékosa a meglóduló Nikolics után rúgott egy piros lapért.

Eredmény:
Kaposvár – Videoton 1-4 (Oláh 76. ill. Alves 2., 22. – az elsőt 11-esből, Vasziljevics 12., Elek 67.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik