Light

A jövő kuponja már itt van, és digitális! (X)

Kedvezménykuponokkal vásárolni olcsóbb, ebben mindannyian egyetértünk. De valószínűleg abban is, hogy ez nem mindig könnyű: ha nem sikerül a kupont a netről letölteni vagy kinyomtatni, ha a kasszánál derül ki, hogy otthon felejtettük, ha nem érünk rá pont azon a hétvégén, amikor beválthatnánk a plázában, vagy ha éppen a villanyborotva akciós, pedig mi laptopot vagy könyvet szeretnénk olcsóbban vásárolni. Mi lenne erre a jó megoldás?

Mobil nélkül ma már ki sem lépünk az utcára – ebből indult ki a Mastercard, amikor a Priceless Specials kedvezményprogramba regisztráló bankkártya-birtokosok számára ajánlott kuponokhoz egy telefonos alkalmazást fejlesztett, ami egyszerű választ ad a fenti kérdésre.

Nincs papír – nincs probléma!

A pár pillanat alatt letölthető, iOS és Android rendszerű telefonokban is működő applikációval a regisztrált Mastercard és Maestro kártyabirtokosok digitális kuponokhoz jutnak. Ezek előnye, hogy mindig náluk vannak, nem kell őket kinyomtatni, beváltásuk pedig gyors  és egyszerű, hiszen a pénztárnál mindössze be kell mutatni a telefon képernyőjén látható  digitális kedvezménykupont.

További pozitívum, hogy − szemben a különböző magazinokban megjelenő, nyomtatott kuponok többségével −, a Mastercard Priceless Specials digitális kuponjai hosszú lejáratúak, így nem csak egy-egy bevásárlóközpont akciós hétvégéjén válthatók be, hanem akár egy hónapon át vagy még tovább érvényesek. A program a különböző üzletek és kereskedők akciói mellett webshopokban beváltható kuponokat is tartalmaz, amelyekkel az apróbb ajándéktárgyaktól a legértékesebb elektronikai cikkekig számos termék jóval olcsóbban elérhető.

„Folyamatosan nyomon követjük a fogyasztói igények változását, és mivel a mobiltelefonok a kommunikáció mellett a vásárlásban és a fizetésben is egyre nagyobb tért hódítanak, ezért a Mastercard Priceless Specials program kuponjait egy új, könnyen kezelhető mobilapplikációban is elérhetővé tettük. A legtöbb bolti partnerünk már rendelkezik olyan szkennerrel, amely alkalmas a mobiltelefon képernyőjén megjelenő kedvezmény beolvasására, így mostantól hazánkban is  megnyílt az út a digitális kuponozás előtt” – mondja Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

Mit ajánl neked a mobilod? Attól függ, mit szeretsz és hol vagy!

A Priceless Specials kedvezményprogram 2015-ös hazai indulása óta a regisztrált Mastercard  és Maestro kártyabirtokosok százezernél is több terméket és szolgáltatást vásárolhattak már meg kedvezménnyel, és élhettek a kizárólag nekik szánt, exkluzív ajánlatokkal,  ám a most induló telefonos applikáció még ennél is többet kínál.

Túl azon, hogy a programba belépő kártyabirtokosok választhatnak a virtuális kuponfüzetként működő mobilapp kedvezményes ajánlataiból, az alkalmazás interaktív módon működik. Ez azt jelenti, hogy minél többször vásárolunk a programban részt vevő webshopokban vagy üzletekben Priceless Specials kuponokkal és Mastercard vagy Maestro kártyával a kedvenc termékeinkből, annál inkább a saját igényeinkhez, vásárlási szokásainkhoz és érdeklődési körünkhöz illeszkedő új kuponok kerülnek majd be a digitális kuponfüzetünkbe.

Az alkalmazásnak van egy olyan praktikus funkciója is, hogy ha be van kapcsolva a helymeghatározás (és az alkalmazás számára engedélyezve van), akkor a kuponlista legelején egy ikonra kattintva megnézhetjük,  hogy milyen kuponok beváltására van lehetőségünk 2 km-es körzeten belül. Ezen felül különböző ajánlók, érdekes cikkek, sőt receptek is bekerültek a kuponok mellé.

Érdemes tehát regisztrálni, és elsőként értesülni az aktuális kedvezményekről, nyereményjátékokról, limitált kuponokról és különleges ajánlatokról! A telefonunkra letöltött Mastercard Priceless Specials applikáció folyamatosan frissülő, bővülő választékában mindig találunk valamit, ami érdekelhet! A Priceless Specials hűségprogram elmúlt két évében a hazai kártyabirtokosok 110 népszerű kereskedő (köztük például a Laptop.hu, Telenor, a Mömax, a Príma, a Burger King vagy a Libri) 10-50%-os kedvezménykuponjait tölthették le, jelentős összegeket megkakarítva vásárlásaik során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik