Light

Utcán szexelő párt filmezett, David Attenborough stílusában kommentálva az eseményeket (18+)

„Egy ritka párzási szertartás” szemtanúi lehetünk.

„Ma, a Föld bolygón, Barnsley-ban, a Wellington utcában egy ritka párzási szertartást figyelhetünk meg egy víziló és egy nőtény rinocérosz között.” Ezzel, a David Attenborough stílusában előadott természetfilmes kommentárral vett videóra egy brit férfi egy szeretkező párt a nyílt utcán Barnsley városában.

A videó vasárnap, hajnali negyed hétkor készítette a 25 éves Denzill Smith, aki kedden tette közzé a felvételt Facebook-oldalán – jelentette a brit sajtó. A hatalmas sikert aratott videó azonban népszerűségének áldozata lett. A Facebook ugyanis egy feljelentést után már másnap eltávolította a videót, ami sértette a közösségi oldal szexuális tartalmakra vonatkozó tiltásait. Addigra azonban már több mint 12 500-an osztották meg – írta a The Sun.

A videón látni lehet, ahogy Smith megközelíti a párt, akik egy alacsony fal mögé feküdve esett egymásnak egy kis utcácskába, és látszólag annyira belefeledkeztek egymásba, hogy észre sem vették az őket filmező férfit. Aki közben olyanokkal kommentálta a történéseket, mint „szép körkörös mozdulatok”.

Smith a brit sajtónak elmondta: a felvétel egy éjszakai klub közelében történt, hozzátéve, hogy a környéken „minden teljesen kihalt volt”, és a pár valószínűleg egy átbulizott éjszaka után döntött az utcai szex mellett. „De igazán kereshettek volna maguknak egy szobát, bár gondolom egy fal mögött még mindig jobb, mint mindenki szeme láttára” – mondta Smith.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik