Light

Rejtély, hogy ki az a férfi, aki pucéran lovagolt meg egy cápát

Sőt, az se biztos, hogy most lovagolta meg, de kezdjük az elején. Pár nappal ezelőtt Twitteren bukkant fel egy furcsa fotó, amin egy férfi talán Florida közelében hasalt gatya nélkül egy cápára. Az állatvédők kiakadtak, a twitterezőkkel ellentétben ők nem találták a viccet a képben, és nem értik, hogy lehet így viselkedni egy állattal.

A rejtélyes férfi kilétéhez egy orlandói rádiműsor vihet bennünket közelebb, ahol egy David Pingalore nevű férfi mondta, hgy tudja, hogy kiről van szó. Cápavadász helyett, egy New York-i rendőrtiszt lehet a képen. Florida helyett pedig Long Island a helyszín, és már két éves a fotó.

Nevet nem említettek, de ha tényleg így van, a cápalovagló jól megjárta, hogy évekkel később került nyilvánosságra a kellemetlen.

Állítólag nyomós oka is volt a pózra. Elvileg az angoloknál divat, hogy léteznek olyan oldalak, ahol meztelen nők szerepelnek cápákkal, csak ezt a trendet akarták kifigurázni. Hogy ez most tényleg így van-e, és kellett-e ok a pucér képhez, azt nem tudjuk, de a Daily Mail alapján valóban léteznek olyanok, akiknek fontos, hogy fürdőruha nélkül ússzanak a cápák között.

(New York Post, Jezebel)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik