Light

Pillanatok alatt négy tévét tett tönkre az idióta vásárló – videó

Kettőt előre, kettőt hátra. Vagy kamu az egész?

A helyszín: Egyesült Királyság, azon belül Anglia, azon belül Cornwall, azon belül St Auswell, annak egy szórakoztatóelektronikai termékeket, műszaki cikkeket árusító üzlete.

Az alábbi, biztonsági kamera által rögzített felvételen egy vásárlót láthatunk, aki valamit meg akart nézni az egyik televízión. Hogy mit akart, és hogy sikerült-e neki, azt nem tudjuk, ami viszont bizonyos: a ténykedése látványos volt.

Az üzletvezető-helyettes a Mirrornak elmondta: ő épp szabadságon volt, amikor történt az 5000 fontos (1,7 millió forint) kárt okozó tévés dominózás, de az alkalmazottakat eléggé megrázta az eset. Ő másnap a kamera felvételein szembesült a történtekkel.

Feltéve, hogy tényleg az történt, amit látunk.

Merthogy több jel is utal arra, hogy a felvétel megrendezett. Egyrészt a kommentek, amelyek szerint az üzlet abban bízott, hogy a videó elterjed, így sokan tudomást szereznek a bolt létezéséről. Másrészt, hogy az eredeti, YouTube-ra feltöltött felvétel alatt le van tiltva a hozzászólás lehetősége (tehát készültek rá, hogy egyeseknek gyanúsak lesz a képsorok). Egy másik felületen pedig azt írja egy kommentelő, hogy nemrég járt az üzletben, és akkor még nem is ezen a helyen álltak a televíziók.

Szerinted is kamu? Írd meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik