Light

Égből hulló harcsa csapott pofon egy nőt

„Valójában koránt sem annyira vicces ez az egész, mint ahogy hangzik” – állítja Lisa Lobree, akit fejen talált egy égből aláhulló harcsatetem a múlt héten Philadelphiában. A nő egy barátnőjével sétálgatott reggel a Fairmount parkban, amikor fura hangokat hallott a közeli fák lombja felől, majd a következő pillanatban jött a nyálkás csapás.

A két nőnek először fogalma sem volt arról, hogy mi történhetett, Lobree csak a fájdalmat érezte, meg azt, hogy hirtelen rettentő büdös lett: „undorító szagom volt” – emlékszik vissza. Míg ő próbált feltápászkodni, és visszanyerni a lélekjelenlétét, a barátnő, Annie körülnézett.

Lisa Lobree (fotó: CBS Philly)
Lisa Lobree (fotó: CBS Philly)

Hamar rájött az megoldásra: „istenem, egy hal volt az” – kiáltotta, és mutatta a fűben fekvő, nagyjából 30 centis dögöt. Lisa kissé hisztérikussá vált, de mire kiderült, hogy egy apró vágással a szeme alatt, meg egy a biztonság kedvéért beadott tetanusz-injekcióval megúszta, lassan megnyugodott.

Fotó: CBS Philly
Fotó: CBS Philly

Az égből hulló harcsa rejtélye azonban megoldatlan maradt, a legvalószínűbb, hogy egy ügyetlen ragadozó madár ejtette le aznapi zsákmányát.

(CBS)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik