Light

7 emelet magasan lógva állt meg a parkolóházról lezuhant autó – videó

Hatalmas szerencséje volt egy 24 éves amerikai férfinak, aki csodával határos módon élte túl, hogy autójával lezuhant egy parkolóház legfelső emeletéről, a texasi Austin városában. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a férfit az autója kerekére felcsavarodott biztonsági kábelek mentették meg attól, hogy becsapódjon az alatta lévő sikátorba.

To the owner of a silver trail blazer… your lights are on…

@domagicjuan által közzétett fénykép, 2016. Szept 9., 13:13 PDT

A meg nem nevezett férfi a helyi tűzoltóknak azt mondta, éppen parkolni akart, de nem tudta megállítania az autót, ami „lassan gurulva áttörte a biztonsági barikádot, és lebucskázott a tetőről”. A sofőr végül a napfénytetőn át tudott kimászni a járműből, és egy férfi segítségével jutott át a parkolóház hetedik emeletére. A sofőr nem sérült meg, köszönhetően annak is, hogy be volt kapcsolva a biztonsági öve.

A több mint kéttonnás járművet az egyik biztonsági kábel állította meg – mondta el az austini tűzoltóság szóvivője a CNN-nek. Palmer Buck elmondása szerint a kábel az autó egyik első kerekére tekeredett rá, ami miatt a jármű átfordult, és a tetejével az épület felé állt meg, a sikátor felett lógva.

Az autót végül a tűzoltóság emberei eresztették le a földre. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az eset mekkora kárt okozott a parkolóházban, és az autóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik