Light

Horogra akadt a nudista cerkája

Ezúttal a kukac nem a csali volt.

Herbert Fendttel a legszörnyűbb dolog történt, ami csak megeshet, ha az ember természetes vízben fürdik. A német férfi – aki egyébként nudista – az Augsburg mellett található Kaisersee-ben pancsolt, amikor kegyetlen fájdalmat érzett odalent.

A Daily Mail szerint Fendt (akit egyébként nem így hívnak, csak érthető okokból nem szeretne valódi nevén megszólalni ebben a kényes ügyben) miután észrevette, hogy horogra akadt a pömpölője, azonnal kiabált a parton álló horgásznak, hogy ez nem igazi kapás, és nehogy beakasszon (mármint nehogy elkezdje cibálni a botját) (mármint a horgászbotot).

A szerencsétlenül járt nudista kivergődött a vízből, átvágta a damilt, és a horoggal a kukijában biciklire pattant, és kórházba ment. Az orvosok megszabadították a férfit az alkalmi piercingtől, fertőtlenítették a pöcörőjét.

A Kaisersee egyébként elsősorban horgászó, így a strandolók saját felelősségre fürdőzhetnek benne. A nudista úriember (aki most egy hétig biztosan nem úszkálhat) elmondta: szeretne még csobbanni a tóban, mindenképp visszatér a szomorú eset helyszínére.

Wikimedia /CC/ Sascha Pöschl
A Kaisersee. Fotó: Wikimedia /CC/ Sascha Pöschl

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik