Light

Videón az utóbbi idők egyik legkevésbé sikeres parkolási kísérlete

24.hu
24.hu

2016. 07. 11. 10:27

Jó, hát nem volt túl nagy a hely, meg hát a kocsi is egy monstrum.

Kezdjük azzal, hogy elhatárolódunk a lentebbi videó címétől, és leszögezzük: a parkolás vérprofi vagy halál béna mivoltának semmi köze a sofőr neméhez. Mindenki látott már férfiakat percekig szenvedni a rutinnal, és gyors, tökéletes, precíz megállást abszolváló nőket is, úgyhogy erről ennyit.

Ami a jelen esetet illeti: a felirat ellenére Dortmundban készült a felvétel; azokat a „pillanatokat” tekinthetjük meg, amikor egy szerényebb képességű vezető megpróbál aprócska autójával bemanőverezni egy döbbenetesen nagy parkolóhelyre.

Az eredeti videó alább látható, ez a fenti csak a 40 másodperces kvintesszencia. A sofőr parkolási próbálkozása valójában több mint 6 percen át tartott.

Aki szeretné végigszenvedni a szenvedést, annak ajánljuk a vágatlan, eredeti tempójú felvételt:

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.