Light

Az évszázad Facebook-posztja: nem akar választani felesége és szeretője között

„Jobb lenne, ha ők ketten megférnének egymással.”

Hát már miért kellene választani feleség és szerető között?! Nagyjából ezt a kérdést vázolta fel egy amerikai férfi a Facebookon. Nem lájkolják agyon a bejegyzést.

A Facebook történetének eddigi legfurább posztját lőtte egy Lonnie Turner nevű texasi fiatalember. Két fotó látható a bejegyzésben, az egyik Lonnie feleségét, a másik pedig az üzletember szeretőjét ábrázolja. Az asszony irodai viseletben áll az utcán, a barátnő pedig bikiniben pózol egy strandon.

facebook.com/lonnie.turner.58
facebook.com/lonnie.turner.58

A poszt szövegében Lonnie felszólítja két nevezett hölgyet, hogy most már aztán legyenek szívesek, és béküljenek ki.

Jobb lenne, ha ők ketten megférnének egymással. Borzasztó keményen dolgozom, és úgy gondolom, megérdemlem, hogy megkaphassak mindent, amit csak szeretne a kicsi szívem. Mire jó, ha van egy sütid, de nem eheted meg? Több sütit akarok!”

– írja a szerény és visszafogott fiatalember. A poszt felkeltette az emberek érdeklődését, erre utal a 650 megosztás; de a like-ok száma ennek töredéke (jelenleg 79), a szimpátiájukat tehát láthatóan kevésbé vívta ki.

Van, aki azt írja: „Kíváncsi vagyok, mit éreznél, ha valaki így kezelné az anyádat”. Egy másik kommentelő szerint Lonnie szörnyeteg, és ne csodálkozzon, ha a két nő összeáll ellene, és hülyére verik.

És van olyan hozzászóló is, aki becsüli a férfi őszinteségét:

Ha őszinte, akkor legalább nincsenek titkok! Ha ezek után is vele akarnak maradni, az is az ő hibája?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik