Light

Tíz éven át mutogatta magát a szomszédasszonynak

Volt, hogy napi 8 órában űzte a szatírkodást.

Mandy Dunford élete egyik legjobb napján van túl. Az 55 éves ex-rendőrnő végre fellélegezhet, mert szomszédja, Kenneth Ward többé (de legalábbis tíz éven belül) nem teheti tönkre a napjait.

Az említett úriember épp börtönbüntetését tölti, de hamarosan szabadul. Mandy rettegett a gondolattól, hogy a szomszédja visszatér a házába, ugyanis Ward

több mint 10 éven keresztül – napi szinten – mutogatta neki a nemi szervét a kerítésen keresztül.

A perverz férfi el akarta üldözni Mandyt North Yorkshire-i otthonából, és ennek érdekében volt, hogy nyolc órán át pucéran álldogált a kertben, csak hogy a nőt kiakassza. Előfordult, hogy a ruházata mindössze egy pár zokniból és egy pár cipőből állt, máskor még ezeket sem vette magára.

Néha létrára állt, és úgy mutogatta magát a szomszédasszonynak – írja a Daily Mail. Szabadulása előtt azonban távoltartási végzést adott ki a bíróság, így Ward a következő 10 év során nem léphet be korábbi otthona 5 mérföldes (8 kilométeres) körzetébe. Az említett időszakban elektronikus bilincset kell viselnie.

Kenneth Ward egyébként nemcsak azért került börtönbe, mert napi szinten perverzkedett, hanem azért is, mert a rendőrök 2011-ben komoly fegyverarzenált találtak a házában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik