Light

Oroszországban bukkant fel az Antikrisztus

Beperelte a családját.

Három éve a kocsijában lakik; saját lakhatásáért és szülői felügyeleti jogainak visszaállításáért küzd egy orosz férfi, akitől egész családja elfordult – írja a life.ru.

A Juzsnij Butov kerületben élő férfi 2013-ban veszett össze a rokonaival; azok után, hogy a névváltoztatási kérelmet nyújtott be az illetékes hatósághoz.

Az Antikrisztus Oleg nevet szerette volna felvenni.

Az Oleg a korábbi keresztneve volt, ezt kívánta vezetéknévre változtatni, elé pedig felvenni az Antikrisztus keresztnevet. (Merthogy előadásokat tartott konferenciákon, és úgy érezte, hogy menő lenne ezzel a névvel létezni és szakmai munkát végezni.)

Csakhogy volt egy kis bökkenő: a kérelemhez alapesetben csatolni kell egy nyilatkozatot, miszerint felesége hozzájárul közös gyermekük nevének megváltoztatásához. Az oroszoknál ugyanis létezik az apai név, tehát ha apuka viselhetné az Antikrisztus (Antihriszt) keresztnevet, akkor a gyermekének Antikrisztovics lenne az apai neve. Az anyuka azonban ehhez (nem túl meglepő módon) nem járult hozzá.

A hivatal végül engedélyezte, hogy a férfi hivatalosan is Antikrisztus legyen; úgy, hogy a gyerekének nem változik meg az apai neve.

Csakhogy Antikrisztus Oleg ragaszkodott hozzá, hogy a fia kapja meg az Antikrisztovics nevet.

A rokonok erre úgy reagáltak, hogy elvitették a férfit kényszergyógykezelésre. Amikor Oleg urat 2013-ban kiengedték, a család nem engedte be a lakásba.

Azóta az autójában lakik, és pereli a rokonokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik