Light

Ékszerboltból lopott készpénzt a világ legpofátlanabb majma – videó

Biztonsági kamerák rögzítették a bűncselekményt.

Hogy a majmok lopnak, egyáltalán nem újdonság, mi magunk is többször beszámoltunk az állatbűnözés eme alattomos megnyilvánulásáról.

Azt is lehetett hallani, hogy a szokásos kis piti bűncselekmények (szendvics, banán lenyúlása óvatlan turistáktól) elkövetése mellett olykor komolyabb értéktárgyakra is ráteszik szőrös mancsukat. Most azonban videó is bizonyítja, mennyire fejlett már a bűnelkövetési technikájuk.

A délkelet-indiai Guntúrban (Ándhra Prades állam) készült felvételen azt láthatjuk, amint egy majom

készpénzt tulajdonít el egy pláza egyik ékszerüzletéből.

A beszámolók szerint a trükkös tolvaj először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy behajított egy guáva gyümölcsöt a boltba – aztán követte, mintha csak azért jönne be, hogy újra magához vegye. Az üzlet alkalmazottai kidobták a gyümölcsöt, de a majmot addigra hatalmába kerítette a shoppingolás iránti vágy, és úgy döntött, körülnéz.

Támadást indított az egyik eladó ellen, aki elmenekült; ezek után az állatbűnöző 20 percet töltött zavartalanul az ékszerboltban. Indulás előtt magához vett 10 ezer rúpia (körülbelül 40 ezer forint) készpénzt, és távozott. Az alkalmazottak nem tudták utolérni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik