Light

A Csubakka-maszkos anyuka most már tényleg világhírű

Vendégségbe hívták a Facebook-központba.

Május 20-án, azaz 5 nappal ezelőtt írtuk meg, hogy egy teljesen átlagos amerikai családanya, Candace Payne élő Facebook-videója óriásit szólt. Azok kedvéért, akik akkor nem nézték meg (és még azóta sem), most ismét idelinkeljük:

Akkor, „cikkünk megírásának pillanatában”, még arról számolhattunk be, hogy közel 46 milliós nézettségnél jár a felvétel, amelyen a nő felpróbál egy Chewbacca-maszkot, és ezen visítva röhög; hát most újra ránéztünk a számlálóra,

és már 143 milliónál jár.

Találtunk alatta közel kétmillió (!) Like-ot és 3,2 millió megosztást is. Nemcsak mi vettük észre az elképesztő sikert, hanem a Facebook illetékesei is. Mivel a fentebb ismertetett adat azt is jelenti, hogy ez eddig „minden idők” legnézettebb élő (jó, már nem annyira élő) facebookos bejelentkezése, ezért a Zuckerberg-cég meghívta Candace-t a főhadiszállására, ahol egy kis meglepetés is várta.

Maga Mark Zuckerberg írta meg, hogy Candace a világ legnagyobb közösségének mindennapjait irányító központban mókázhatott egy hatalmasat – Chewbacca társaságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik