Light

Rettentő sokba került az esküvői felvágás a párnak

Egy esküvő egyébként sem olcsó mulatság, de egy brit pár többet fog érte fizetni, mit a legrosszabb rémálmukban. És valahol még így is szerencsésnek érezhetik magukat.

Usman Ali, a 25 éves vőlegény úgy érezte, hogy élete legnagyobb napjának igazán meg kell adnia a módját, úgyhogy bérelt egy 240 ezer fontos (94 millió forintos) Ferrari 458 Spidert a hétvégére. A Burnleyben, az apja autószerelő műhelyében, gumisként dolgozó férfi 5000 font (közel kétmillió forint) letéti díjat hagyott a kölcsönzőnél, amikor elvitte a méregdrága sportkocsit.

Az esküvő szombatja le is ment gond nélkül, ám másnap délután, amikor az ifjú pár az egyik barátjuk házához hajtott, hogy szűk körben folytassák a hajnalban félbehagyott ünneplést, a vőlegény a fék helyett, véletlenül a gázba taposott. A luxusverda a következő pillanatban egy olyan ház falába csapódott, ami nagyjából harmadát éri a Ferrari árának.

Az autóbolond vőlegénynek így nem csak a letétbe helyezett pénze ugrott, de további 20 ezer fontot (közel nyolcmillió forintot) kell még összeszednie, hogy kiegyenlítse a számláját. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az ifjú pár egyetlen karcolás nélkül úszta meg a balesetet.

Az autót tulajdonló családi vállalkozás szerint a Ferrari legfeljebb három héten belül újra az úton lesz. Van gyakorlatuk a kárelhárításban. A cég ellen, amelyiknek fő profilja, hogy esküvőkre luxusautókat adnak bérbe, az utóbbi időben többször követtek el gyújtogatásos támadást.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik