Light

Pornósztárok mesélnek a tökéletes péniszről

A pornószínésznők a lehető legnagyobb mérettel büszkélkedő férfiakkal dolgoznak. Ha a pornó a valósághű lenne, az átlagos péniszméret nagyjából a duplája lenne.

Tudjuk ugye azt is, hogy a pornószínésznők, elenyésző számú esetet nem tekintve, nem élvezik a kamerák előtti szexet. De vajon, amikor nem a meló kedvéért szeretkeznek, milyen adottságokkal rendelkező férfiakat kedvelnek? A Wood Rocket friss videójában elárulják.

Nem meglepő: ahány nő, annyiféle ízlés. Hossz tekintetében többen 17-20 centi körüli, vagyis az átlag feletti méretre esküsznek, de szinte mindenki szerint a vastagság sokkal fontosabb. Kiderült, hogy szinte az összes színésznőnek más preferenciái vannak a különböző szextípusokhoz, vagyis mást szeretnek análisan, mást orálisan és megint mást vaginálisan.

A legszemléletesebb Sheridan Love volt, aki azt mondta, hogy az ideális pénisz, úgy fér be (egyébként lufi méretű) mellei közé, hogy még kilóg a vége. Volt, aki azt mondta az a jó, ha egyenes, más szerint a legjobb, ha görbe, mint a banán. Volt, aki szerint az a jó, ha egy pénisz gondosan szőrtelenített, más szerint pedig fontos, hogy a színe ne üssön el túlságosan a test többi részétől.

A tanulságot Dahila Sky és Kenna James vonták le tökéletesen: a péniszekben épp az a szép, hogy olyan sokfélék, csak tudni kell, hogyan lehet kihozni belőlük a maximumot.

A Youtube-ra a klip cenzúrázott változata került fel, az eredeti verziót a woodrocket.com-on lehet megnézni. Mielőtt azonban oda navigálna, jó ha tudja, hogy erősen 18+-os az oldal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik