Light

Véletlenül hátba lőtte a négyéves gyereke a lelkes fegyverpárti aktivistát

Kórházba került egy floridai nő, miután a pickupjuk hátsó üléséről egy fegyverrel hátba lőtte a négyéves gyereke. Az egésznek az ad némi iróniát, hogy a 31 éves Jamie Gilt lelkes aktivista a fegyverviselés mellett, és rendszeresen posztol mindenhová fegyverviselést támogató tartalmat.

A megyei seriff azt mondta, ő látta meg a nőt, amint furcsán viselkedett a kocsiban, és egyből rájött, hogy meglőtték. Amint félreállították, elmondta nekik, hogy a hátsó ülésen ülő négyéves gyereke lőtte meg.

A golyó átment az ülésen, majd a nő hasán távozott. A gyerek nem sérült meg, de az ügyet azért vizsgálják a gyermekvédelmiek is. A rendőrség szerint a legálisan vásárolt 45-ös kaliberű fegyver a kocsi hátsó ülése előtt padlón volt. Bármi is történik, az biztos, hogy a nő szabálysértést követett el, mert az államban tilos töltött fegyvert gyerek közelében tartani. Rádaásul a gyerek be sem volt kötve a gyerekülésbe.

A nő állapota stabil ,de kihallgatni még nem tudták. Nemrég még posztolt is az új fegyveréről. Sőt, a Facebookon még dicsekedett is, hogy minden gyereke tudja, hogyan kell fegyvert használni, még a négyéves is lelkes, amikor lőni mennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik