Light

A kisgyerek szeme láttára reszeltek a páviánok – 18+ videó

Majomszereplős élő szex-show a motorháztetőn.

Amikor Andrew Hennessy és b. családja nemrég ellátogatott a Knowsley szafariba; valószínűleg nem sejtették, hogy hamarosan egy többmilliós nézettségű vírusvideóval gazdagítják az internetet.

A szigorúan korhatáros videóban – épp, mint a gagyi, bevezetés (erotika) nélküli pornófilmek esetében – már az 1. másodpercében a lényeg látszik, egy joystickra emlékeztető páviánkuki.

Az állatos pornó innentől kezdve végig a család szeme láttára zajlik, de ami a nagyobb baj: a kislány, Gracie pont premier plánban kapja az élő adást.  Talán nem is érdekelné az egész – sőt talán azt sem tudja, mi a szitu –, de infantilis szülei annyira röhögnek, hogy a társalgásban kizárólag a páviánpénisz a téma. Például amikor a kislány unottan előredől, az apukája a

„nocsak, mi az ott előtted, egy majomkuki?”

kérdéssel feszegeti tovább a témát.

Aztán mielőtt a kislány bármit válaszolna a költői kérdésre, eldurvul a helyzet.

Ahogy a kommentelők is megjegyzik: ha a szülők nem visítanának, lehet, hogy a kislány sem fakadna sírva. Azért reméljük, a videó címével ellentétben (A lány egy életre megrémül a Safari Parkban) Gracie hamar elfelejti a sokkoló szituációt.

Egy rendkívül hasonló tematikájú felnőttvideó készült szintén a napokban a Wiltshire-i Longleat Safari Park területén, csak rhesusmajmok főszereplésével – ezt is megmutatjuk, ha már így benne vagyunk.

Ráadásként nézzünk meg egy klasszikus felvételt: egy kétéves gengszter beszól a kocsi tetején ülő majomnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik