Light

Sokkolta a kisfiút a karácsonyi ajándékos átverés

24.hu
24.hu

2015. 12. 28. 13:44

Nem tudni, hogy ki lehet az ünneprontó grincs, de ennél nagyobb tahóság a nagyvilágon nincs.

A nyolcéves Scott Lundy minden álma egy Playstation volt. A massachusettsi kisfiú hosszú ideje szerette volna megkapni a játékot, ezért valósággal szárnyalt, amikor a karácsonyfa mellett bontogatni kezdte a PS4-feliratú dobozt. „Ez minden idők legjobb ajándéka, ez minden idők legjobb karácsonya” – mondogatta közben a kisfiú.

Aztán már nem volt olyan vidám, amikor a dobozban egy fatömböt talált.

Apukájával nyitotta ki az ajándékot, és az eredeti gyári csomagolásban egy gondosan megmunkált, Playstation-alakú fadarabra lelt, amelyen ráadásul egy rajzolt férfi nemi szerv díszelgett, valamint egy hasonlóan kedves üzenet: „A p.cstől és a golyóktól szeretettel”.

Scott ettől a pillanattól kezdve – érthető okokból – a szobájában, sírva töltötte a karácsony hátralevő részét.

Szülei nem adták fel, visszamentek a Target szupermarketbe, ahol vásárolták a majdnemjátékot. Bár nem sikerült deríteni, hogy ki volt az a szívtelen lény, aki elrontotta a fiú karácsonyát, de a cég munkatársai természetesen kicserélték a kézműves ajándékot egy igazi PS4-re, és még egy bónusz játékot és egy vásárlási utalványt is csomagoltak hozzá.

A szupermarketben elmondták a családnak: korábban nem volt példa arra, hogy egy adott termék helyett fadarabot rejtett volna az eredeti csomagolás.

Fotó: facebook
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.