Light

Kocsis Tibor karácsonya a családról és a jótékonyságról szól

“Sok volt a munka az idei ünnepet megelőzően is, mindig előre dolgozunk, és a fellépések mellett már készültünk a januári megjelenésekre is. A karácsony igazi családi ünnep, és ezt a szeretteimmel töltöm. A szilveszter viszont mindig munkával telik nekünk, előadóknak, és ez idén sincs másként” – kezdte Kocsis Tibor a 24.hu-nak, amikor az ünnepek körüli teendőiről, programjairól kérdeztük. Az énekes a családi karácsonyába is engedett egy kis bepillantást, de legalábbis elárulta, hogyan vette ki ő a részét a feladatokból.

“A karácsonyt megelőző őrületet és rohanást ki nem állhatom, de talán ez is kell ahhoz, hogy az ünnepek alatt kicsit megálljunk és egymásra figyeljünk. Hogy a tolongást elkerüljem, idén egyre több ajándékot vettem meg a neten keresztül. Nagy a család, nagy a sürgés-forgás is az ünnepek alatt. Besegítek a konyhában is szívesen, de általában a fadíszítés az én reszortom. Külön karácsonyozunk a barátokkal, külön a családdal, mert a karácsony egy ilyen ünnep: meghitt és emelkedett, de ugyanakkor jó hangulatú és vidám is egyben” – mesélte Tibó, aki nemcsak magára és családjára, de a rászorulókra is gondolt – ahogy máskor is.

Mindig odafigyeltem a jótékonykodásra is, és idén erre még nagyobb figyelmet fordítottam. Több szervezet munkáját is segítettem adománygyűjtésre való felhívással, és persze én magam is szeretek örömet okozni sok családnak és gyereknek azzal, hogy személyesen juttatom el a fa alá a meglepetéseket.

Gyerekeknek ajándékozni a legjobb dolog, mert az ő örömük a legfelhőtlenebb és legőszintébb. Amikor igazán örömet tudsz okozni egy rászoruló gyereknek, és megkapja tőled a távirányítós kisautót, amire mindig is vágyott, de nem engedheti meg magának, annál nagyobb öröm nincsen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik