Light

Ezek a sztárbabák idén karácsonyoznak először

Igazi babadömpinget hozott a 2015-ös év. 16 celebünk vált szülővé és vannak még egy páran, akiknél már úton van a trónörökös.

Celebjeink az idén belehúztak a családalapítási illetve bővítési projektbe. Rengeteg sztárbabával lettünk 2015-ben gazdagabbak, akik már biztosan ott alszanak/téblábolnak első karácsonyfájuk közelében.

Sági Szilárdák hosszú évek sikertelen próbálkozásai után januárban váltak szülőkké, ráadásul azonnal kétszeressé, hiszen ikreik születtek, Szilárd és Szabolcs. Szintén az év elején vált apává Bárdosi Sanyi, ő kisfiának, Sándor Alexnek örülhetett feleségével.

Fotó: Facebook/Sági Szilárd
Fotó: Facebook/Sági Szilárd

A 23 éves egykori szépségkirálynő, Tímár Brigitta tavasszal adott életet első gyermekének, ahogyan Pachmann Péteréknél is bővült a család. Gombos Edina márciusban szülte meg kisfiát, akivel azóta melegebb éghajlatra költöztek. A műsorvezető immár kétgyermekes anyaként férjével Miamiban rendezkedett be.

Szebeni István első gyermeke áprilisban látta meg a napvilágot, ahogyan Hada Renáta kisfia, Pistike is, akinek nemével eleinte nehezen barátkozott meg édesanyja.

A szépségkirálynő, Polgár Kriszta, a műsorvezető, Peller Mariann, valamint L.L. Juniorék családjába idén újabb kisfiú érkezett, így ők igazi fiús szülőknek mondhatják már magukat. Oláh Gergőék is egy fiúval bővültek, igaz az énekesnek a kis Nolen már a harmadik gyerkőce. Ahogyan a Kowlsky meg a Vega frontembere is sokgyermekes apuka, kislánya a negyedik utód.

Idén egyértelműen a kisfiúk vezetik a mezőnyt, hiszen további négy sztármami adott életet fiúcskának. Hargitai Bea, a reality-szereplő, Nádai Anikó és az Édes Élet sztárja, a rúdtáncos Pirner Alma is büszke édesanyaként állhat már a fa alatt. Így van ezzel Tatár Csilla is, akinek a rengeteg változáson átment életét Kunos Milán Ruben érkezése koronázta meg.

És még rajtuk kívül is van jópár magyar hírességünk, akik már többen ünneplik a karácsonyt, még ha egyelőre nem is tarthatják karjaikban a piciket. Janicsák Veca szülése például éppen karácsonyra van időzítve, így bármelyik pillanatban érkezhet a baba, de Pásztor Anna kislánya és D. Tóth András gyermeke is év elején születik. Majka és Dundika második kisfia is úton van már, őt április közepére várják szülei és bátyja, Marián, de egy másik sztárpár, Istenes Bence és Csobot Adél is szülőkké válnak 2016-ban.

❤️

Szerző: Dundika2015. október 22.

Azt azért meg kell, hogy jegyezzük, hogy 2015-ben nem csak a hazai sztárvilág volt ennyire termékeny. A Pletykafészek sztárja, Blake Lively, Liv Tyler, Shakira, Keira Knightley, Kim Kardashian, Ice T, Dwayne Johnson és Mark Zuckerberg is újdonsült vagy éppen többszörös szülők lettek. Alexis Bledelnél, Anna Hathawaynél és Nick Carternél párjánál pedig már erősen gömbölyödnek a pocakok.

My next book for A Year of Books is Quantum Physics for Babies!Just kidding. It’s actually World Order by Henry…

Szerző: Mark Zuckerberg2015. december 10.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik