Light

Sipos Tomi a konyhába költözik karácsony előtt

Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tomi idén karácsonykor saját lakásán látja vendégül a családját, ami komoly felkészülést igényel.

“Nagyon szeretek főzni, gyakorlom is karácsonykor, egyik évben a bátyáméknál, másik évben nálunk karácsonyozunk, az idén náluk, úgyhogy lassan kezdhetek beköltözni a konyhába. Egy rossz emlékem volt, amikor három napig készülődtem, sütöttem-főztem, és az utolsó pillanatban odaégettem az egyik ételt, na akkor elég szomorú voltam, de remélem most minden jól fog sikerülni”

– mondta a 24.hu-nak Sipos, aki néhány évvel ezelőtt egy betlehemet is készített karácsonyra saját kezűleg.

Fotó: IHM
Fotó: IHM

“Számomra azért lesz különleges az idei ünnep, mert a lányom már 2 éves, már készül a karácsonyra, így abszolút visszajönnek a régi karácsonyi emlékek, hogy milyen izgalmas ez az időszak egy gyerek számára. Azt gondolom, hogy egy gyermek jelenléte mindig megváltoztatja az ünnep hangulatát. Már egy ideje nem ajándékozzuk egymást, csak a gyerekeket, amit pár éve határoztuk el, jól is sikerült szerintem.”

Tomi és a többi mirigyes már nagyon készül a december 18-i nagykoncertjükre, utána azonban nem vállaltak fellépést, így idén a családdal telik a karácsonyuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik