Light

Karácsonyi vírustól tart Wolf Kati

Wolf Katinak kemény munkával telnek a téli hónapok. A Sztárban sztáros átváltozások után adventi koncertekkel, év végi fellépésekkel van tele a naptára, de természetesen a karácsonyról sem feledkezik meg.

“Az otthoni ünnepi teendőket előrehozom amennyire lehet, hogy ne legyen óriási kapkodás. Lesz azért így is, de az is hozzátartozik a karácsonyhoz. Könnyítés, hogy az ünnepi menüt összedobjuk, mindenki hoz valamit, hogy ne egy embernek kelljen sütni-főzni egy hétig. Azért így is sok dolog van a készülődéssel, de az egy jó dolog, a sürgölődéssel lelkileg is hangolódik az ember. Nagyon szeretem a karácsonyt, nagy családban nőttem fel, igazi boldog, békebeli ünnepekkel, és hálát adok a sorsnak, hogy anyaként is megélhetem ezt. Annál nincs jobb, mikor a gyerekeidet látod csillogó szemmel rohangálni a fa körül. Minél többen vagyunk, annál jobb. Ölelések, nagy nevetések, pityergés a karácsonyfa alatt, gyönyörködés a gyerekekben…”

– mondta a 24.hu-nak Wolf Kati, aki reméli, hogy idén mindenki egészséges marad az ünnepek ideje alatt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Volt olyan év, amikor egy ovi vírus miatt gyakorlatilag szinte elmaradt a karácsony. Mindenki feküdt, gyerekek, nagyszülők, mi, az ünnepi menü pedig pirítós volt, főtt krumplival. Utólag jókat kacarásztunk rajta, de akkor pusztító volt.”

Wolf Kati karácsony előtt néhány nappal már nem vállal munkát, de a szilveszter már nagyjából húsz éve munkanap nála csakúgy, mint minden más zenésznél.

“A két ünnep között lesz egy olyan koncertem, ahol egy régi zenekaromat elevenítjük fel Mycheller Myrtill es Urbán Orsolya énekes társaimmal és barátnőimmel, azt nagyon várom” – tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik