Light

Ez az orosz zenész utálja a nyugati kultúrát, szóval felgyújtotta a BMW-jét

A sírásóból és biztonsági őrből lett zenész, Sztasz Bareckij teljes szívéből gyűlöli a kapitalistákat, és mindent, amit gyártanak.

Az orosz ipar nagyságára, és a (természtesen haldokló) Nyugat majmolásának feleslegességére viszont honfitársai figyelmét is fel szerette volna hívni, úgy döntött hát, hogy BMW-jét lelocsolja egy kanna benzinnel, majd felgyújtja, a továbbiakban pedig egy nem túl gyári állapotú Ladát használ.

A férfi idén hirdetett harcot a nyugati termékek ellen, korábban pedig már egy iPhone-t, és egy Samsung táblagépet is széttört, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a hazai termékekre, és hogy az oroszok mindent meg tudnak maguk is csinálni:

Vagy épp elégetett néhány ezer eurót:

A negyvenhárom éves, termetes Sztasz egyébként állandó szereplője az orosz bulvárvilágnak. Két lemeze, melyet saját bevallása szerint “turbó sanzon” stílusban készített, és leginkább nőkről, vodkáról, nőkről, bűnözésről, valamint néha talán még a vodkáról is szólnak, nem igazán lett siker, mégis egy egész sornyi zenekar hívta meg egy-egy koncertjére, hogy vendégzenészként  – vagy inkább élő színpadi díszként, kedvenc mutatványát, a foggal történő sörnyitást is bemutatva – emelje a fellépéseik fényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik