Light

“A nyelvemmel akarom kényeztetni” – így fantáziálunk politikusainkról

Az internetezők legperverzebb, politikusokról szóló vallomásait gyűjti blogba a Dirty Politics Confessions. A végeredmény: a legszórakoztatóbb művészi projekt, amellyel az utóbbi években találkoztunk.

Lehet, hogy innen, Magyarországról ezt nehéz elképzelni, de a politikusokat nem csak utálni lehet, vagy mondjuk – ritkább, ám súlyosabb esetben – feltétel nélkül imádni. A nemzetközileg ismert politikusok megítélése általában egy kicsit összetettebb, mint Orbáné meg Gyurcsányé; sokukat azok is tisztelik, akik egyébként semmiben nem nem értenek egyet velük, sokukat pedig azokat is kritizálják, akik rájuk szavaznak.

És sokan szexelni akarnak velük. Sokat és durván.

A Dirty Politics Confessions ebbe a nagyon bizarr szubkultúrába enged bepillantást: összegyűjti az olvasók – természetesen anonim, cserébe viszont teljesen szókimondó – vallomásait és fekete-fehér képekké alakítva közli őket, amelyeken a szöveg, mint valami titkosszolgálati jelentésben, a főszereplők szemét, arcát takarja ki. Mi ez, ha nem művészet?!

dirty1

Az internet pedig – nyilván nem tőlünk halljátok először – perverz egy hely. Van, aki Michelle Obamával szeretne forró, leszbikus kalandba keveredni, de lehetőleg úgy, hogy az elnök rajtakapja őket, hogy aztán hármasban folytassák. Van, aki Kanada új elnökéről véli pontosan tudni, milyen az ágyban, és van, aki fenntartásai ellenére sem utasítaná vissza Putyint. Akadnak egészen furcsa bejelentkezések is, például az, amelynek gazdája Mauricio Macri orrát és szemét nyalogatná.

dirty4

A teljes blogot itt találjátok, böngésszetek kedvetekre, kivéve, ha nem tudsz angolul, vagy prűd vagy, mert akkor inkább kerüld el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik