Light

Tévesen kiírt számok miatt bukhatják a milliós lottónyereményt

Négy nyertes lehet, hogy most kicsit haragszik.

Ha az ember lottózik, és nem nyer, annál csak egyetlen rosszabb forgatókönyv létezik. Mégpedig az, hogy nyer, de azt hiszi, hogy nem, és ezért kidobja a szelvényét.

Az Egyesült Királyságban most lehet, hogy kijutott néhány embernek ebből a rettenetes érzésből: most derült ki, hogy az október 10-i sorshúzás után közel 40 percen át hibás sorszámok szerepeltek a szerencsejátékot üzemeltető Camelot weboldalán.

Az említett szombati napon (a számhúzás nyertesein kívül) 20 sorszámot sorsoltak ki; mindegyik szelvény tulajdonosa ELVILEG milliomos lett. Azért csak elvileg, mert négyen nem jelentkeztek be nyereményükért. Annyit lehet tudni, hogy Worcester, Tameside, Leeds és Huntingdonshire az a négy település, ahol feladták a szelvényeket.

Csakhogy mivel mostanáig nem jelentkeztek (és azt ugye ki lehet zárni, hogy nem kívánják átvenni a mesés nyereményt), nem kizárt, hogy a hibásan feltüntetett számokat látva egyszerűen kidobták (vagy összetépték és kidobták) a nyertes lottószelvényeiket.

A Camelot szerint sajnálatos emberi mulasztás történt, és mindent elkövetnek, hogy a maradék négy nyertes is előkerüljön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik