Light

„Elraboltak a gyíkemberek, akik a Holdon erőszakoltak meg”

Az amerikai légierő egy volt dolgozója azt állítja, hogy földönkívüliek rabolták el, akik egy titkos bázisra szállították a Hold sötét oldalára, ahol rabszolgaként dolgoztatták, és minden este megerőszakolták. Niara Terela Isley a brit Daily Mirror beszámolója szerint egy titkos nevadai atomkísérleti bázison dolgozott radarkezelőként, ahonnan legalább nyolc alkalommal vitték el a gyíkemberek a Holdra, ahol hónapokat töltött el. Az elrablások 1980-ban értek véget.

A nő elmondása szerint a titkos földönkívüli bázist gyíkemberek irányították, de voltak ott „szürke földönkívüliek” is, az egész bázist pedig emberi rabszolgák működtették. Állítása szerint nappal „valamiféle elektromos gépet” kellett működtetni, amivel földmunkákat végeztek a bázis bővítésére, valamint dobozokat pakoltattak vele. Este pedig szexre használták a gyíkemberek, akik egymás között adogatták őt.

Isley azt állítja, semmi emléke nem maradt erről az időszakról az életében, és szerinte törölték a memóriáját. Csak azután jöttek vissza emlékképek az elrablásokról, amikor hipnózisnak vetette alá magát. Nigel Watson brit ufókutató a Journal Telegraphnak az esettel kapcsolatban elmondta: nem lehet tudni, hogy Isley élményei valódiak, vagy csak a képzeletének szüleménye.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy a nő hipnotizálását az azóta már elhunyt Budd Hopkins ufóhívő végezte, aki nem volt sem szakképzett hipnotizőr, sem terapeuta és akinek módszereit még a többi ufóhívő is elutasította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik