Light

Az idiotizmus csúcsa a legújabb netes őrület

A közösségi portálokon rendre felbukkannak trendek, amiket úgy kezdenek el követni milliók, mintha kötelező lenne. A legnagyobb ilyen őrület kétségkívül az volt, amikor boldog-boldogtalan, köztük a főpolgármester-jelölt szerepét eljátszó Falus Ferenc, nyakon öntötte magát egy vödör jeges vízzel.

Az sem volt semmi, de az „Extreme phone pinching” (extrém telefoncsippentés) tényleg az idiotizmus csúcsa. Olyan, mintha a nagy okostelefongyárak ördögi marketingesei találták volna ki, hogy úgy növelik az eladási számokat, hogy behülyítik az emberiséget.

Az „Extreme phone pinching” azt jelenti, hogy két újjal fölcsippentjük a telefonunkat, majd valamilyen veszélyes helyre lógatjuk, például egy kanális nyílásába, egy hídról a víz fölé, le egy szakadék széléről.

A mániát, a Mirror szerint a Twenty One Pilots nevű indie-pop zenekar kezdte, ők hívták ki a rajongóikat, hogy a lógassák minél veszélyesebb helyekre drága kütyüiket. Nem kellet sok idő, hogy elkezdjenek özönleni az ilyen videók a Twitterre:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik