Light

Ébredjetek! Az emberiség valódi ellenségei a struccok!

Videófelvételek sokasága bizonyítja, hogy a kisebb-nagyobb madarak semmibe veszik társadalmi normáinkat, képtelenek beilleszkedni.

Az egyre elharapózó struccbűnözés két brutális megnyilvánulását is rögzítette a kamera az elmúlt napokban.

Az egyik bűncselekmény helyszíne egy szafari park, ahol egy békés látogatócsaládra támadt a nagytestű madár. Az autóba behajolva követte el a lopást, egy védtelen, gyanútlan kisfiú mobiltelefonjára csapott le.

A következő felvételen gyönyörűen látható a struccok utálatos mohósága és telhetetlensége. Az ember segíteni akar, de EZEKNEK sosem lesz elég; ha a kisujjunkat nyújtjuk, tövig leharapnák a karunkat. Az itt látható idegenszívű, kalmárszellemiségű, ki tudja, honnan menesztett strucc például nem elégszik meg azzal, hogy finom falatokat kínálnak neki.

És hozzá kell tenni azt is, hogy sajnos nem a strucc az egyetlen madárfaj, amelyiknek a vérében van a bűnözés! Nézzék ezt a sirályt, aki ahelyett, hogy – mindenki máshoz hasonlóan – kicsengetné azt a néhány eurót, egyszerűen elemeli a tortilla chipset.

A sirály ahelyett, hogy – ahogy a társadalom normális tagjaihoz illik – megdolgozna az ételért, léha, léhűtő naplopó életmódot folytat, és más kenyerét eszi. Vagy rosszabb esetben: heringjét.

Abba már ne is menjünk bele, hogy az eleve kétes hírnévnek örvendő szarkák nemcsak lopnak, de drogoznak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik