Light

Kitágult szemekkel meredünk az albán híradóra

Az albánok igazán értenek hozzá, hogyan kell feldobni egy hírműsor nézettségét. Ismerjék meg a bájos Enki Bracajt, aki a Zjarr tévécsatorna hírolvasója. A huszonegy éves hölgy egyetemre jár Tiranában, PR-t tanul. Egy próbafelvételen hívta fel magára fel a figyelmet, ahol egy teljesen nyitott felsőben ült be a kamerák elé, úgy hogy a kicsinek nem mondható melleit szinte semmi sem takarta – írja a Daily Mail.

Fotó: youtube.com / zjarr televizion
Fotó: youtube.com / zjarr televizion

A csatorna vezetői egyből felfigyeltek Enki Bracaj adottságaira, és azonnal leszerződtették. „Abban egyetértünk, hogy a stílusa kissé fura és talán kínos is lehet, de dolgozunk rajta. A nézettségei adatainkon szerencsére nem látszik, hogy különösebb probléma lenne ezzel” – nyilatkozta a csatorna szóvivője.

Enki pedig kifejezetten büszke magára: „nem könnyű bejutni a televíziózás zárt világába. Kitaláltam egy módszert, amivel előtérbe helyeztem magam egy nagyon kiélezett versenyben. Bátornak kellett lennem, és olyasmit adnom, amit csak én tudok. A szüleimnek is megmutattam mit szeretnék, és amikor mindketten biztosítottak a támogatásukról, belevágtam” – nyilatkozta a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik