Light

Levizelte utastársait egy férfi a JetBlue egyik járatán

Rendőrök vittek le egy amerikai repülőgépről egy 27 éves férfit, aki fél órával a portlandi leszállás előtt több utast is levizelt – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint Jeff Rubin szinte az egész utazást végigaludta az alaszkai Anchorage-ből indult gépen, de fél órával a leszállás előtt felébredt, majd azzal a lendülettel pisilni is kezdett.

A férfi a KOIN 6 televízió által megszerzett rendőrségi jelentés szerint felállt, és az előtte lévő ülések közötti résen levizelte az előtte ülő utasokat. Majd volt egy pillanat, amikor elvesztette az egyensúlyát és hátraesett, és felfelé kezdett el pisilni, lehugyozva a mellette ülő embereket, a székeket és több utas személyes holmiját – olvasható az esetről szóló rendőrségi jelentésben.

Jeff Rubin - felkelt, levizelte utastársait a repülőn, majd visszaaludt.
Jeff Rubin – felkelt, levizelte utastársait a repülőn, majd visszaaludt.

A jelenet meglepő módon nem okozott nagy felfordulást a gépen – mondta el az Alaska Dispatch News egyik újságírója, aki két sorral Rubin előtt ült a gépen. A nő – akire lapja cikke szerint nem jutott a vizeletből – elmondta: „Mindenki igencsak nyugodt volt. Senki sem kezdett el sikítozni. Egészen addig nem is tűnt fel, hogy mi történt, amíg az utaskísérő nem jött oda hozzám és közölte, rendőrök jönnek majd a fedélzetre.”

A rendőrök a leszálláskor már várták a gépet, és rögtön őrizetbe is vették Rubint, aki addigra már újra mély álomba szenderült, és a rendőröknek kellett felébreszteniük.  Rubin – aki a JetBlue közlése szerint részeg volt – öt órát töltött egy zárkában, majd saját felelőségére szabadon engedték, és több vádpont alapján is eljárást indítottak ellene az eset miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik