Light

Fényes nappal, egy parkolóban tette magáévá eszméletlen pasiját egy nő

Biztosan mindenki életében volt pillanat, amikor elöntötte az elsöprő erejű vágy, amivel egyszerűen muszáj volt kezdeni valamit. De fényes nappal, nyílt terepen egy parkolóba szeretkezni, azért mégsem mindennapi látvány.

A 36 éves Kimberly Jackson azt mondja, ő sem igazán érti, hiszen soha nem érdekelte különösebben a nyilvános szex, de aznap épp olyan hangulatban voltak. Párjával mindketten a nagy mennyiségű alkoholt hibáztatják, amit azt aktus előtt fogyasztottak. Ami nem lehetett kevés, hiszen a férfi menet közben elveszítette az eszméletét.

Az amerikai Norfolkban lezajlott parkolószexnek a kiérkező rendőrök vetettek véget, akik a férfihez mentőt hívtak, Kimberlyt azonban letartóztatták. A nő egy éjszakát töltött rács mögött nyilvános részegségért, hála a pasijának, aki bár megtehette volna, nem jelentette fel nemi erőszak vádjával.

Amikor helyi tévé híradója megkérdezte a nőt, hogy szerinte történhet-e még egyszer ilyesmi, ő azonnal rávágta, hogy nem. Ugyanezen a kérdésen, a férfi kicsit elgondolkodott, aztán őszintén annyit felelt: „nem tudom.”

(via: Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik