Light

Pumped Gabónak énekelnie kellene! Meg egy kicsit talán még gyúrnia.

Angelo Garcia nem ma kezdte a testépítést, és ami azt illeti az éneklést sem. A Facebookra és a Youtube-ra feltöltött videóit nézegetve utóbbit elég nehéz elhinni: így nyomja például a Poker Face-t Lady Gagától.

A dalnak ennél csak egy jobb feldolgozása van: az, amit a South Park Eric Cartman-je énekel, de térjünk vissza a testépítő, karaokés Angelo Garciához.

Brooklynban született, mexikói származású szülők gyermekeként, jövőre tölti majd a negyvenet. Azt mondja magáról, hogy a gyermekkora korán véget ért, amikor 1988-ban csatlakozott a világ leghíresebb latin tinizenekarához, a Menudohoz, ahol többek között a fiatal Ricky Martinnal énekelt együtt.

Mióta elhagyta a bandát, amellett, hogy lediplomázott, és kigyúrta magát, angol és spanyol nyelvű dalokat ír, és különböző zenei projektekben dolgozik, szóval ez a trashszerűség a karaoke videóiban szándékos, ironikus gesztus. Amikor Angelo profin nyomja, az egészen máshogy néz ki.

Garcia a saját bevallása szerint a férfiakhoz, és a nőkhöz ugyanúgy vonzódik. Legújabb projektjében, a „He-Man, The Sexual Masters of the Universe” című musicalben, a valaha volt legmelegebb szuperhőst, He-Mant alakítja. Ahogy online videói, ez a produkció is hatalmas vicc, aminek az a csattanója, hogy a hős a végére összejön a főgonosszal, ahelyett, hogy kibelezné. Van-e ennél jobb példa a szerelem hatalmára?

Csodálatos lenne, ha nekünk is lenne egy ilyen celebünk! A legtöbb ponteciált a nyár felfedezettjében, Pumped Gabóban látjuk. Innen üzenjük neki, hogy kezdjen el énekelni: ez a belépő szint:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik