Light

Kiakadt a kommentelőkre Hódi Pamela

Berki Krisztián párjának elege van a rosszindulatú hozzászólásokból, így többek közt egy tengerparti szerelmes fotót is irigyei orra alá dörgöl.

Hódi Pamela és Berki Krisztián egzotikus vakációja napok óta lázban tartja a két celeb Facebook-oldalainak követőit. A folyamatosan képekkel illusztrált nyaralás alatt újra felvállalt szerelem egyeseknél már az esküvői harang zúgását vetíti előre, míg mások még inkább elfordultak a rongyrázónak, és irritálóan nagyképűnek tartott pártól.

“Nem követlek, mégis látlak, ha valamelyik ismerősöm lájkol, vagy kommentel…Nem írok semmi rosszat, magamban lerendezem, de hidd el, azoknak se könnyű, akik nem kíváncsiak valakire, mégis látniuk kell!” – írja például egy hozzászóló, sokan pedig egyszerűen nem értik a celebpár se vele-se nélküle kapcsolatának újabb felvonását.

Pamela azonban megelégelte a kritikákat, és hosszas monológban írta meg véleményét, aminek végére még egy Berkivel közös, tenger habjaiban pihengetős fotót is mellékelt.

Azt gondoltam, hogy akik az oldalamat kvetik azok kedvelnek es szivesen nzik kpekben, avagy videkban az letemet!…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. augusztus 20.


“… 
A nyaralásra térve! Krisztinánnal 3 éve ismerjük egymást, van egy közös kislányunk! Miért is ne mehetnénk el együtt nyaralni? Nektek mindig fenékig tejfel volt az életetek???? Soha nem vitatkoztatok? Nem szakítottatok majd ujra megprobáltátok? Nem ordibáltatok egymással,majd 15 p múlva ölelkeztetek? DE!!!! Biztos vagyok benne, csak Ti nem élitek kirakatban az életeteket! Tudja 3 szomszédotok, és még 2 közeli ismerős ha gáz van! Mi ezt vállaltuk, ez tény! De ne felejtsétek el, hogy Ti csak az újságokból okosodtok, nem a valóságból!!! … ” – írja egyebek közt a fiatal anyuka, akinek legfrissebb, nyaralása utolsó napján készült dögös bikinis fotóját nem bírjuk ki, hogy csak úgy mellesleg meg ne osszuk önökkel.

Last day M&Amerika Utazsi Iroda

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. augusztus 20.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik