Light

Budapestről zúz egy Los Angeles-i rockbanda

csajok(960x640).jpg (Array)
csajok(960x640).jpg (Array)

Formaautós szerelőgárdával, és szupermodellel buliztak: naná, hogy visszavágynak.

Számtalan üzenet, és email érkezik naponta a szerkesztőségünkbe, de a tengeren túlról azért viszonylag ritkán írnak nekünk. Nem is értjük igazán, hogyan talált meg éppen minket a Los Angelesi Ian Carlson.

Azt írta, néhány zenész haverjával néhány igen emlékezetes napot sikerült eltölteniük a magyar fővárosban, élményeikből pedig dal is született „Got No Rest in Budapest” (Budapesten nincs pihenés) címmel, és átküldte a dal Youtube linkjét, hogy gondoljuk osszuk meg olvasóinkkal.

„Az egyik belvárosi hotelben szálltunk meg, ahogy lecuccoltunk, lementünk a legközelebbi bárba. Ott összehaverkodtunk néhány sráccal, akikről kiderült, hogy a Carlin formaautós istálló tagjai. Ittunk néhány italt, aztán együtt átmentünk egy másik bárba, ahol összefutottunk Natalia Vodianova, szupermodellel. Szegény lány elhagyta a telefonját, de megnyugtattuk, ő meg úgy döntött velünk bulizik tovább. Kiderült az autóversenyes srácok ugyanabban a hotelben laknak mint mi, úgyhogy másnap már együtt indultunk inni, később pedig meghívtak bennünket az autóversenyre. Soha nem láttunk még ilyesmit, akkor meg, hála a nyalókás embernek, a boxutcába is bejutottunk. Eszméletlen volt” – foglalta össze Ian, hogy miért is imádják annyira Budapestet, miért szeretnének mindenképp visszatérni, és miért írták meg ezt a számot:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik