Light

Sziget-kisokos 2015: amit tutira ne hagyj ki

sziget-fesztival(3)(650x433).jpg (Array)
sziget-fesztival(3)(650x433).jpg (Array)

Oké, azt tudjuk, hogy Robbie Williams és Avicii is alap, de mit csinálsz a többi napon? Adunk néhány tippet.

Arra az esetre, ha véletlenül még nem fújnátok kívülről a másfél hét múlva kezdődő Sziget teljes programját, hoztunk nektek egy kis segítséget. Elsősorban olyan programokat igyekeztünk összevállogatni, amiken – lássuk be – viszonylag könnyen átsiklik a szem, de amiket ennek ellenére vétek lenne kihagyni.


Kép forrása: MTI

Minden nap 19:00-tól FUN,FUN,FUN a Nagyszínpad előtt

A szervezők már rögtön a 0. napon, az Irie Maffia és Robbie Williams fellépései előtt egy kis közös játékkal készülnek a koncertre várakozó lelkeseknek. Hétfőn lufireptetés lesz a program, de a hét többi részében is érdemes lesz este hétkor a Nagyszínpad elé látogatni, lesz ugyanis buborékfújás és konfetti party is. Többek között.

Délutáni fröccsözéshez ideális

Ha szeretnéd a szerdai fesztiválnapot egy igazán bulis, jó hangulatú koncerttel kezdeni, akkor délután négykor mindenképp nézz majd el a Nagyszínpad irányába. Az amerikai Gogol Bordello nyitja majd a műsort, akiknél bulisabb együttest az egész bolygón nehéz lenne találni. A tökéletes tánczenét cigányzene alapokon nyugvó punk és dub, a hangulatot pedig Eugene Hütz biztosítja majd.

 

Pszi-trance a Quimby után

Ha a keddi fesztiválnap derekán, hajnali fél kettőkor még érzed a bulit – és már hogy ne éreznéd – akkor irány az A38 színpad. Itt az izraeli illetőségű, most épp Los Angeles-i székhelyű Infected Mushroom formáció párosa tolja majd az elektro ütemeket, akik 15 éve egyeduralkodói a pszichedelikus trance műfajának.

És, ha ez nem elég…

Mindezek mellett jószívvel ajánljuk a Petőfi Rádió – Telekom Volt Színpadáról a ZUP formáció kedd délután 3-kor kezdődő és a Wellhello csütörtök este tizes estjét, táncoslábúaknak pedig ugyanezen a színpadon a Sziget zárónapján, este nyolckor kezdő Intim Torna Illegált.

+1 tipp

Ha semmit sem szeretnél kihagyni, akkor mindenképpen használd az iOS-re és Androidra is ingyenesen letölthető Sziget mobil appot, hogy minden infó a kezdben lehessen. A telefonod a Szigeten ráadásul nem csak a következő koncertre visz majd el, de a Telekom Mobiltárca szolgáltatásával fizethetsz is vele. Egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb, mint a hagyományos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik