Light

Énekelve adta le rendelését a McDonald’s-ban – videó

Hagyma néééélkül! Közepeseeeet!

Az alábbi videóban azoknak a pillanatoknak lehetünk – virtuálisan és utólagosan – szem- és fültanúi, amint Chase Carter hattiesburgi (Mississippi állam) lakos ételt rendel egy McDrive-ban.

De mióta hír, hogy valaki hogy kéri ki a kajáját? – kérdezhetnék önök joggal.

És erre mi azt válaszolnánk, hogy ha például egy földönkívüli szörny vagy egy robot hajtana be az autós étterembe, azért az említésre méltó; Chase Carter hattiesburgi lakos esetében pedig az az egyedi, hogy a fiatalember énekelve adta elő a rendelést.

Chase a wmc action news 5-nek elmondta: az első két sort előre megírta barátjával (aki a felvételt rögzítette), a többi azonban improvizáció. Fura is lenne, ha Carter nem a zenei pályán mozogna; lévén, hogy anyja gospelénekes, apja egyszemélyes zenekart működtet, a tesója pedig rapper (és író és producer, de ez nem tartozik a tárgyhoz). És maga Chase is ontja a zenéket, a Soundcloud-on meg lehet hallgatni kacifántos dallamvezetésű számait.

Na, de most már nézzék / hallgassák meg a videót, amelynek láttán / hallatán a mindennapos éneklés őszinte híve, Balog Zoltán is bizonyára elismerően csettintene!

Enjoy Part 2 Singing at The Drive Thru….LOL

Posted by Chase Carter on Wednesday, July 29, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik