Light

Közel 15 milliót költött a fiú a lánykérésre, és erre nyomós oka volt

Gyémántgyűrű + luxuslakosztály + helikopter + videós stáb = egy vagyon.

Victor Tang alaposan rákészült a lánykérésre. A 37 éves férfi 400 ezer hongkongi dollárt (mai árfolyamon: 14,5 millió forint) szánt a nagy napra – nem, nem az esküvőre, csak annak előszobájára.

A csekély összeg felét a másfél karátos gyémánt eljegyzési gyűrűre csengette ki, ezen kívül 800 ezer forintnyi dollárba fájt, hogy kivett egy pazar kilátással rendelkező lakosztályt a Ritz-Carlton hotelben; a „Szeretlek, Stephanie, hozzám jössz?” feliratú molinót húzó helikopter bérlése 5,5 millió volt, és természetesen – a nagy pillanatot megörökítő – videós stábra is szüksége volt (520 ezer).

Egek! De miért? – kérdezhetné erre bárki joggal. A válasz nagyon egyszerű:

STEPHANIE ELŐRE KIJELENTETTE, HOGY NEM SZERETI A „SZOKÁSOS” LÁNYKÉRÉSEKET; ő a tradicionális megoldások helyett valami sokkal izgalmasabbra vágyott.Megkapta. És igent mondott.

Frissítés: mivel a South China Morning Post friss sztoriként tálalta a lánykérést, ám egy olvasó rátalált egy videóra, amely több mint két hónappal ezelőtt került fel az internetre, a felvételen a pár esküvő előtti izlandi utazása látható, ezért aztán néhányan úgy vélik, hogy a hír esetleg nem más, mint valamely említett szolgáltatást nyújtó cég gerillareklámja. A Ritz-Carlton máris cáfolta, hogy köze lenne ilyesfajta marketingakcióhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik